söndag 9 december 2012

Långfilm = 2 kg trasor

Kollade Bröllopsfotografen på TV med kidsen igår kväll. Passade på att strimla jeantrasor. Behöver nog sådär 6 kg totalt, klarade väl en tredjedel eller så... Får bli fler filmer. Och behöver fler jeans, blir nytt besök på lokala loppisen till nästa helg.

4 kommentarer:

 1. Det gick ju fort!
  Min nästa projekt på stora vävstolen ska blir en matta av trikottrasor - också i blå färgsättning. Men jag hatar att klippa trasor :-((

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att väva i trikå låter spännande. Ja, klippa är inte speciellt kul. Antar att du använder rullkniv, då går det ju otroligt mycket snabbare.

   Radera
 2. Så bra att du kunde förena nytta med nöje framför TV-n och nog är det mycket förarbete innan man kan börja väva! Det blir spännande att se din matta när du kommer igång. Det låter fint med blå varp och jeantrasor, jag ser att du har olika blå färger på trasorna och då blir det ju lite milerat, snyggt. Hos mig har vävstolen stått ensam och övergiven, sista veckan... det är ju så mycket annat som pockar på inför jul!
  Irené

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är mycket som ska göras innan jul... Jag är inte alls säker på att jag hinner solva och komma igång förrän i mellandagarna. Jag har försökt sortera jeansfärgerna i tre högar: Mörka, mellanmörka och ljusa. Och tänker att jag ska försöka blanda när jag syr ihop trasorna så att det blir lite av varje. Ska bli otroligt spännande att se hur det blir!

   Radera