tisdag 25 juni 2013

Veckans loppisfynd


Hittade 43 gamla Vävmagasinet från 1997 till 2002 för 2 kr styck på loppis. Tyckte det var ett riktigt fynd. Det är en hel del andra färgställningar och mönster än vad som känns modernt idag, men här finns ändå mycket lärande och inspiration.

Känns som om jag har vävläsning för hela semestern och hela hösten :-)

Nu ska jag ut i solen. Ha en fin sommardag!

9 kommentarer:

 1. Ja, det har du! Grattis.
  Där finns mycket att hämta.
  Hälsningar Monika

  SvaraRadera
 2. Grattis till ditt fynd, som kommer att ge dig en mycket trevlig läsning. Själv så tycker jag att vävmagasinet var bättre förr, då det bara innehöll vävning.

  Ha en trevlig läsning

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt loppisfynd, om jag var du skulle jag också ha ett system så du hittar tillbaka till alla godbitarna sedan.

  Trevlig sommarläsning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra idé, men hur? Har försökt fixa detta tidigare i ett antal årgångar av "Allt om Handarbete" med symönster, men utan någon större framgång. Det enda som funkar är små post-it-lappar i överkant av tidningen. Har du något bättre förslag så mottar jag det tacksamt.

   Radera
 4. sjusoverskan25 juni 2013 22:05

  Jättebra loppisfynd!
  Kram Inger

  SvaraRadera
 5. Nu har du semesterlektyren räddad. Även om det är gamla mönster så har du mycket inspiration att hämta där. Det är alltid roligt att bläddra i tidigare tidningar. Jag tror att jag har alla nummer som kommit ut.
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Roligt, jag hittade 6 ex vävmagasinet på loppis i Växjö igår, lite dyrare (50/styck) men jag var också full av glädje om fynden. Jag har prenumererat tidningen från början men alla de magasiner är i Tyskland, därför kan jag inte nyttja de när jag är i Virserum.
  Ha det så bra!
  maliz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rättelse!
   Självklart betalade jag inte 50 kr/styck utan 5 kronor. Det var den jävla omräkningen jag alltid gör, som orsakade felet, 5 kronor är lite mer än 50 Eurocent.

   Radera
  2. Låter som ett bättre pris. Småländska loppisar är en höjdare :-)

   Radera