torsdag 27 juni 2013

Maj-Britts matta


Maj-Britt gav mig tre skedar och jag erbjöd en matta tillbaks. Hon ville ha en till köket. Den skulle vara i rött, gult och grönt. Det blev en dubbelbunden, inte helt kvadratiska rutor denna gång. Jag hoppas att den kommer att passa.


6 kommentarer:

 1. Så fin din matta blev.
  Du kan bara ta bort skälstickorna när du får gla´hål. Skälstickorna fyller ingen funktion längre då. Mycket smidigare än att trä i en tråd.
  Ha det så gott.
  Kramar Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tips! Förstod på slutet att det nog inte tillförde så mycket. Ha en fin sommar!

   Radera
 2. Så supersnygg matta... du är verkligen säker på att få till det, både med mönster och färger! Hos mig ligger vävningen lite på sparlåga just nu, det är så mycket annat som vill ha sin tid på sommaren/ Irené

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack! Men jag är långt ifrån att behärska rosengång så som du... Får bli nästa projekt... i slutet av sommaren, för nu kopplar jag nog ner vävningen några veckor också. Ha det sommargott!

   Radera
 3. Vilken härlig matta!

  Du är så flitig, förstår inte att du hinner. För mig tar trädgården all tid just nu, så vävstolen har gått i ide. Jag blir så vävsugen när jag ser allt fint du gör, så att jag nästan längtar till hösten. Men bara nästan. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser på din blogg hur fin trädgård du har... Hos mig är det just nu tvärtom. Trädgården är vildvuxen och istället tar jag varje litet moln som förevändning att gå in och göra klart i vävstolen. Men nu gapar vävstolen tom och får nog göra så i några veckor. Ha en fin sommar!

   Radera