torsdag 19 september 2013

Höst!


Vi gick från sommarvärme till höstrusk på en vecka. Det är nästan mörkt när jag vaknar och solen är på väg ner när jag åker hem. Men efter den här sommaren är jag full av energi och nu känns det mysigt att tända ljus och kura skymning.

På jobbet är det också höst, allt ska ske på en gång och jag behöver resa lite för att fixa det. Kämpar lite med balansen mellan jobb och fritid, men tycker att det är en enorm förmån att ha ett jobb som stimulerar och utvecklar. Funderar på om jag får ta med mig stickor i handbagaget på flyget. Har hör att det fungerar med trästickor, finns det någon som har erfarenhet?

Sticka sockor är kul. Fick ett tips om Dödergöks istickade hälar som jag ska prova i nästa par. Båda ungarna älskar raggsockar. De regnbågsfärgade är till 16-åringen, de stickades med extra högt skaft för att synas över kanterna på vinterkängorna. Jag stickade med Järbo Raggi och stickor 3+4, gillar deras printfärgade garner då det är lite spännande att se vad som händer.

8 kommentarer:

  1. Instämmer med det mesta du skriver;).
    Jag tror att man får ta med stickor faktiskt.Vet att jag kollade när jag åkte till storstaden sist- fast sen var väskan för tung, så jag kunde ändå inte ta den som handbagage...
    Håller också med dig om att det är roligt att sticka i sådant färgat garn.
    Balansera lagom :)
    Hälsningar Monika

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra, jag tror jag prövar ta med sticket på planet. Vore perfekt sysselsättning i ett par timmar.

      Radera
  2. Ska bli skoj att se vad du tycker om Dödergöks mönster!
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej,
      Har just gjort min första häl. Gillar't! Det är nog bra att kunna flera olika hälar. Bild kommer så småningom.

      Radera
  3. Det är precis sådana där härliga färger man behöver när höstrusket närmar sig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp. 16-åringen har äntligen börjat klä sig lite mer färgglatt efter några år i svart, vitt och rött. Jag uppmuntrar allt vad jag kan :-)

      Radera
  4. Gillar också Järbos garn med färgskiftningar. Snygga sockor du stickat.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera