lördag 27 juli 2013

Virka!


Så kul det var att virka, det gick inte att sluta... Såhär blev mössan, sonen satte den på huvudet och där blev den kvar idag :)

Det var ett bra semesterpyssel, tror det blir en till mig också. Tänk att garn och tyger kan ha en sådan lyckogivande effekt på vissa av oss. 

Allt gott!

7 kommentarer:

 1. What a cute boy! I'm sure he would not be happy with the fact that I call him "cute", but he is. And he's got nice cup :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you! And to be honest, I quite agree... But then I'm far from unbiased ;)

   Radera
 2. Håller med, tyg o garner är rena terapin. Själv kan jag i nuläget bara titta på olika alster eftersom jag skar mig i höger tumme i midsommarveckan med resultat att en sena gick av. Får inte belasta hand o arm än på länge. Är riktigt frustrerande då jag har en meter kvar på en ullmatta och ska efter den sätta upp en väv med munkabälte. Fick inspiration av dig o den boken du rekommenderade i början av året. Hade tänkt göra något liknande fjällfällen du visade för några veckor sen. /Nettan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Nettan, vilket elände med din tumme, hoppas det läker snabbt. Men jag blir glad att höra att det jag skriver om kan inspirera. I just den boken finns ju även ett fjälltäcke i munkabälte. De är enormt fina. Hoppas du kan komma igång snart.

   Radera
 3. Även om färgerna inte är riktigt rätt, får mössan mig att tänka på engelsk konfekt. Jag riktigt känner hur det vattnas i munnen. :-)

  SvaraRadera