söndag 28 april 2013

Tillbaks från "over there"



Nu tillbaks från en jobbresa till USA. Först ett stopp på vårt kontor i New Jersey, sedan några dagar med kollegor i Texas. Men jag har även haft tid att se mig omkring lite; hade t.e.x. en underbar dag i New York City förra lördagen.

Jag vaknade tidigt på lördagen med jetlag i kroppen. Tog en morgonpromenad i Central Park, där blommade Magnoliorna.


Det är en galen stad, "The City that Never Sleeps". Kul och fascinerande att besöka, men det räcker med ett par dagar.

Försökte leta hantverk utan någon större framgång, men ett besök på Museum of Modern Art blev det också. Stort, mycket folk, fantastiskt...

Och när jag flög vidare till Texas så hade jag den mest otroliga utsikten över Manhattan. Man ser Central Park som en stor fyrkant i mitten och alla skyskraporna i Midtown, strax söder om Central Park.


Så fantastiskt kul att få träffa kollegor från USA som jag tidigare bara jobbat med via telefon och e-mail. Så kul att få se lite av det stora landet i väster.

Och skönt att vara hemma igen.

Nu vill jag ta tag i nästa vävprojekt. Har några trasmattor i huvudet som ska bli verklighet... Planera, göra vävnota, varpa, fixa trasor... Åh, kul! :-)

Men inser att när kvällarna blir ljusare så finns det också andra saker som drar lite. T.e.x. en trädgård som behöver lite omtanke.

Hur som helst, det är skönt att det äntligen är vår! :-)


1 kommentar:

  1. Ja visst är det roligt att ut o åka o se sig omkring. Och allra härligast är att komma hem :).
    O tacksam brukar jag vara- dels att man är lyckligt o väl hemkommen och att man har ett sådant hem man längtar hem till.
    Nu får vi snart se dina nya projekt, väl?
    Vårhälsningar Monika

    SvaraRadera