måndag 4 mars 2013

Kontraster och färger

Så intressant det är att se hur olika färger och material fungerar. Gillar de olika grå nyanserna från jeansen, det blir den rustika känsla jag ville ha. Gåsögonen framträder såklart inte lika tydligt med den svarta varpen, men tror det kan bli fint på håll.

Och så den rödsvarta flanellskjortan till kant: Det blir en ganska skarp kontrast i färg. Kanske skulle jag blandat med den grårödrutiga skjortan, men det kändes som om det skulle blivit för grått... Tror ändå det kan funka i rummet där mattan ska ligga, då det finns en hel del tydligt röda accenter där. Men jag får nog sy in kanten ganska kort för att den inte ska dominera mattan. Eller också repar jag upp och gör om... Måste nog sova på saken.

Godnatt!


4 kommentarer:

 1. Så snyggt med det röda mot de grå nyanserna!
  Neej, inte repa upp det röda...tycker jag...
  Kram Inger

  SvaraRadera
 2. Så brukar jag också göra..."sova på saken" och låta väven mogna till sig:-)Jag tror det kan bli snyggt med den röd-svarta kanten mot det gråa, när man tänker sig att mattan ska ge ett rustikt intryck!

  SvaraRadera
 3. Du har alldeles rätt i att inte gåsögonen syns så bra. Inte i den här vinkeln! Det ska bli kul att se mattan i sin helhet, nerklippt å fållad! Blir kalasläckert!

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Rött och grått passar väldigt bra ihop, tycker jag.

  SvaraRadera