fredag 15 februari 2013

In i jeansdimman...?


Jag börjar ana slutet på den röda gåsögonmattan. Som jag har njutit av att väva med dessa vackra röda nyanser!

Jag har satt upp gåsögon så att jag ska få plats även med en grå matta. Lite smalare, inte så lång. Tänker en vävd kant i något mörkt rött, det skulle bli fint till sovrummet där den är tänkt att placeras. Men så var det det där med gråa nyanser... Alltså, jag tror det skulle bli så snyggt med svarta och gråa jeans. Och det ligger en hög jeans i arbetsrummet och väntar på mig...


Det är väl bara att kasta sig in i jeansdimman igen. Sprätta, strimla, sy... munskydd på, damm, host, host! Inte förvandlas till en blå smurf den här gången... snarare en svartalf..?

Vad gör man inte för konsten ;-)6 kommentarer:

 1. Det blir ju spännande!
  maliz

  SvaraRadera
 2. Så snyggt det blir med det röda, mot den svarta varpen! Ja grå mattrasor är tydligen svårt att hitta... men svarta och grå jenstrasor blir säkert snyggt blandat,så det blir lite milerat. Det låter kul med syfestivalen, där finns säkert mycket att inspireras av!
  Trevlig Helg/ Irené

  SvaraRadera
 3. Jag har precis kommit ur mattrasdimman och det känns så bra. Det blir ju lite långtråkigt att klistra och klippa men det blir ju så kul när man är färdig. Linnea

  SvaraRadera
 4. Gåsögonmattor är så fint tycker jag.
  Hoppas du får en trevlig dag på Syfestivalen. Medlemskap i Riksföreningen för handvävning kan jag rekommendera. Du får också en fin medlemstidning fyra gånger om året.
  Kramar till dej.

  SvaraRadera
 5. Jag gillar dina fina gåsögonmattor! kanonfina.
  Kan bara instämma i Birgittas kommentar- lilla vän- är du inte redan med i Riksföreningen för handvävare?? Rekommenderas.
  Hälsningar Monika

  SvaraRadera
 6. Mattan ser jättefin ut. Gåsögon är så snyggt, det har jag tyckt ända sedan barnsben, när jag inte visste att det var just gåsögon.

  SvaraRadera